//De Getaway Academy gaat weer van start

De Getaway Academy gaat weer van start

Na een kleine winterslaap gaan vanaf aanstaande vrijdag de Getaway Academy-workshops weer van start. Opnieuw openen we onze deuren voor talenten in de reisbranche die op reis meer willen doen dan in hun luie strandstoel zitten.

Aan onze Getaway Academy stomen we talenten in de reiswereld klaar tot échte reisreporters door vooraanstaande bloggers, reisfotografen en video-experts. Net afgestudeerden die voor een langere tijd op reis gaan kunnen kiezen uit de workshops Reisjournalistiek & SEO-copywriting, Reisfotografie en Travel Video.

Nieuw: donatie aan Justdiggit

Nieuw dit jaar is dat we als vergoeding een donatie van twintig euro vragen aan Justdiggit. Met deze goededoelenorganisatie werken we sinds een jaar nauw samen. Waarom?

Jaarlijks inspireert Getaway we meer dan vier miljoen reizigers om hun droomreis waar te maken. Maar omdat al dat reizen niet zo duurzaam is, vragen we ook aandacht voor de aarde. En daar helpt Justdiggit ons bij. Justdiggit zet zich in voor klimaatverandering door de lokale bevolking in gebieden waar verwoestijning plaatsvindt te helpen bij het vruchtbaar maken van hun land. Hier lees je meer over onze samenwerking met Justdiggit.