Nieuw-Zeeland Desk

Onze reisadviseurs luisteren naar jouw reiswensen en geven onafhankelijk advies.

Start mijn adviesaanvraag

  • Onafhankelijke reisadviseurs
  • Zorgeloos op reis 
  • Hart voor mens en natuur 

Meer weten

Waarom de Nieuw-Zeeland Desk?

De Nieuw-Zeeland Desk helpt je met het realiseren van een droomreis naar Nieuw-Zeeland. Onze onafhankelijke reisspecialisten luisteren naar jouw reiswensen en gaan hiermee op zoek naar de reis of reisorganisatie die het beste bij je past.  Vanuit eigen ervaring adviseren wij over de mooiste routes, beste accommodaties en onmisbare bezienswaardigheden. Zo nemen wij het nodige zoekwerk voor je uit handen en zorgen we er samen voor dat je alles uit je rondreis door Nieuw-Zeeland haalt.

Hoe werken wij? 

 Vertel ons jouw reiswensen voor de ultieme Nieuw-Zeeland reis

Dit doe je door bij ‘Start mijn adviesaanvraag’ een korte vragenlijst in te vullen. Of door ons direct te bellen op 085-2082204. Reis je het liefst privé of in een groep? Wil je een eigen auto of een camper? Welke plek wil je absoluut niet missen? Door antwoord te geven op vragen als deze breng je onze Nieuw-Zeeland specialisten op de hoogte van jouw droomreis.  

➋ Wij gaan voor je op zoek naar de meest passende reis en reisorganisatie

Onze onafhankelijke Nieuw-Zeeland specialisten gaan aan de hand van jouw wensen, in combinatie met eigen (reis)kennis, op zoek naar een reis en organisatie die naadloos aansluit bij jouw wensen. Of je nu op zoek naar een zeer luxe rondreis, een reis met familie of een middenklasse reis; wij vinden de beste optie voor je. Binnen drie dagen leggen wij één of meerdere reisvoorstellen aan je voor die we samen met je afstemmen.

➌ Kijk en vergelijk

Nadat jij de verschillende opties hebt doorgenomen bespreken wij jouw favoriet.  De reis kan helemaal naar eigen wensen worden gevormd. Wil je toch iets veranderen, schrappen of toevoegen? Wij passen de reis samen met je aan totdat jij 100% tevreden bent. Pas dan zijn wij dat ook!

 Maak je droomreis definitief

Wanneer je, samen met ons, de perfecte reis hebt samengesteld kan het voorstel omgezet worden in een daadwerkelijke boeking. Hiermee ondersteun jij indirect ons goede doel Justdiggit én ontvang je van ons een handig kado voor jouw reis naar Nieuw-Zeeland.

 Hulp bij de voorbereiding

Na het boekingsproces kan het aftellen én de voorpret echt beginnen. Zowel tijdens als na de boeking kan jij onze reisspecialisten het hemd van het lijf vragen. Per mail, telefoon, evenementen of gezellig bij ons op kantoor. Uiteraard zullen we je ook voorzien van handige checklists, tips en genoeg inspiratie.

Wil je meer weten over de Nieuw-Zeeland Desk? Bekijk dan:

Betrouwbare reisorganisaties

Omdat wij willen dat jij probleemloos op reis kunt, werken wij slechts met betrouwbare en gerenommeerde reisorganisaties. Daarnaast zijn wij, en uiteraard onze partners, aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zodat jij onbezorgd Nieuw-Zeeland door kunt reizen. En wij jou met een gerust hart kunnen laten vertrekken.

Dit mag je van ons verwachten: 

✓ Deskundig, onafhankelijk reisadvies

✓ Persoonlijke service, of dit nu via de telefoon, e-mail of bij ons op kantoor is

✓ Duidelijke en snelle communicatie

✓ Passie en liefde voor Nieuw-Zeeland

✓ Een onvergetelijke reis die bij je past

✓ Unieke ervaringen en lodges tijdens je reis

✓ Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✓ Een onbezorgd boekingsproces

✓ Een donatie aan Justdiggit per boeking