Wil jij persoonlijke tips
ontvangen voor je volgende reis?

Als jij je reisplannen aan ons doorgeeft, dan helpen wij je met het voorbereiden van je reis.
Ook geven we elke maand een duurzaam reispakket weg t.w.v. €250!

Onze persoonlijke reisinspiratie,
zó werkt het

Wij weten hoe lastig het kan zijn om je droomreis voor te bereiden. Want wordt het Canada of tóch Nieuw-Zeeland? Welke plekken mag je nou écht niet overslaan? Waar vind je leuke eettentjes? Wanneer kan je het beste gaan? Wat neem je allemaal mee in je koffer? Hoe veilig is je bestemming eigenlijk? En heb je inentingen nodig? Of een visum?

Zoveel vragen, je zou er bijna duizelig van worden. Omdat de voorbereidingen van je reis niet stressvol maar leuk moeten zijn, helpen wij je een handje op weg met onze persoonlijke reisinspiratie. Laat de voorpret maar beginnen!

Je krijgt elke maand handige reistips

Totdat je weggaat, sturen wij je minimaal een keer per maand nieuwe, persoonlijke reisinspiratie die je helpt bij het voorbereiden van je reis. Denk aan de mooiste bezienswaardigheden, de beste wandelroutes en de leukste koffietentjes of wijnboerderijen. Maar ook praktische zaken als de huidige veiligheidssituatie en een lijst met benodigde inentingen. Of wat dacht je van de beste tips van reizigers die je voorgingen?

Wij denken echt óveral aan

Met onze persoonlijke reisinspiratie krijg jij dus een soort EHBO-pakket aan reistips voordat je weggaat. Omdat we onze eigen expertise combineren met de kennis van onze partners én de tips van andere reizigers, denken we echt óveral aan. Zo nemen we je pre-vakantiestress (hopelijk) een beetje weg en ga jij onbezorgd op reis.

Nog niet geboekt? Wij zoeken persoonlijk reizen voor je uit

Ben je nog op zoek naar een mooie rondreis? Ook daar helpen we je graag mee. Regelmatig sturen we je mooie reizen op van onze partners die passen bij je wensen. Misschien zit jou droomreis daar wel tussen.

Extra leuk: je maakt kans op een duurzaam reispakket t.w.v. €250

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zetten wij ons samen met Justdiggit in voor een groenere aarde. Maar hier willen we jou ook graag bij betrekken. Daarom geven we elke maand aan een van de nieuwe aanmeldingen een duurzaam startpakket voor op reis weg ter waarde van €250. Zo kan jij kennis maken met duurzame manieren van reizen. Of op een groene manier aan je reis beginnen.

Wat zit er in ons duurzame reispakket?

  • Een cadeaubon van €50 voor je eerste avondje uit eten bij een lokaal restaurant
  • Een powerbank op zonne-energie
  • Een duurzame rugzak voor onderweg
  • Een hervulbare waterfles met waterfilter
  • Een duurzame hamamdoek
  • Zonnebrand die niet schadelijk is voor koraal
  • Een tandenborstel van bamboe
  • Een opvouwbare boodschappentas

Leuke updates bij Getaway Travel

Hoe we ons samen met Justdiggit én jou inzetten voor een groenere aarde? Voor elke review, fotoreeks of video die jij deelt van je reis, verdien je schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Fris je geheugen even op met dit filmpje.

In 2017 organiseerden wij de eerste Reviewathon van Nederland. Een gezellige dag waarop we massaal reiservaringen deelden voor een groenere aarde. Onze samenwerking met het Museum Volkenkunde, Afrika Museum, Wereldmuseum en Tropenmuseum vierden wij in 2018 op Earth Day. Inspirerende workshops en een gezellige borrel stonden op het programma, met als enige toegangsprijs een donatie aan Justdiggit.