Wat voor een soort reis wil je maken?

Welkom op de Safari Desk

De Safari Desk helpt je met het realiseren van jouw droomreis naar Afrika. Onze onafhankelijke reisspecialisten hebben een grote passie voor Afrika en kennen het land door en door. Wij geloven namelijk dat je alleen goed kan adviseren over een rondreis door Afrika als je weet waarover je het hebt. 

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw reiswensen, die we combineren met onze eigen kennis om zo een reis of reisorganisatie te vinden die bij je past. Ook geven we je tips over de mooiste routes, onmisbare activiteiten en bijzondere accommodaties in Afrika. Zo nemen wij het zoekwerk uit handen, en ben je gegarandeerd van een onbezorgde en unieke reis. 
 


Hoe werken wij? 

 Jij vertelt ons jouw reiswensen

Wij horen graag wat jouw reiswensen zijn. Reis je bijvoorbeeld graag met een groep of privé? Houd je van luxe of slaap je liever in eenvoudige B&B’s? En welke plek wil je absoluut niet missen? Dit soort voorkeuren geef je aan ons door, door hierboven je reiswensen door te geven. Maar je kan ons natuurlijk ook direct bellen op 085-2083952.

➋ Wij gaan op zoek naar een reis of reisorganisatie die bij je past

Aan de hand van jouw reiswensen gaan onze reisspecialisten op zoek naar een reis of reisorganisatie die past bij je voorkeuren. Hierbij vinden we het belangrijk dat je slaapt in mooie lodges, wat je budget ook is. Daarnaast wisselen we avontuur af met ontspanning, of je nou op zoek bent naar de highlights of juist van het gebaande pad af wil. En zoeken we activiteiten die je aanspreken, ook als je op reis gaat met het hele gezin. Zo zorgen we ervoor dat de reis echt bij je past. Uiteindelijk leggen we een of meerdere mooie reizen aan je voor. 

➌ Jij begint goed voorbereid aan je droomreis

Nadat jij rustig alle opties hebt doorgenomen, bespreken we je favoriete reis. En hier nemen we de tijd voor. We horen graag of je iets wil veranderen, schrappen of toevoegen. Zo passen we de reis aan totdat jij honderd procent tevreden bent, want pas dan zijn wij dat ook. Daarna maken we een definitieve boeking of brengen we je in contact met de reisorganisatie. En om dat te vieren, krijg je van ons een WakaWaka Powerbank cadeau. Bovendien steun jij met je boeking ons goede doel Justdiggit.
 


Altijd bereikbaar

Het aftellen kan beginnen! Heb je toch nog een vraag? Wij blijven graag betrokken. Daarom kan jij onze reisspecialisten totdat je weggaat het hemd van het lijf vragen. Stuur een mailtje of bel ons even op. Maar je kan natuurlijk ook gezellig langskomen op ons kantoor in hartje Amsterdam.
 

Betrouwbare reisorganisaties

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zorgeloos en probleemloos op reis gaat, werken wij alleen met betrouwbare en gerenommeerde reisorganisaties. Daarom zijn onze partners net als wijzelf aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kunnen we jou met een gerust hart laten vertrekken.
 

Dit mag je van ons verwachten: 

✓ Deskundige en onafhankelijke reisspecialisten
✓ Persoonlijke service via de telefoon, e-mail of bij ons op kantoor
✓ Duidelijke en snelle communicatie
✓ Passie en liefde voor Afrika
✓ Een onvergetelijke reis die bij je past
✓ Unieke ervaringen en lodges tijdens je reis
✓ Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Een onbezorgd boekingsproces
✓ Een bijdrage aan een groenere aarde
 

Meer weten over de Safari Desk? 

Onze missie en werkwijze | Onze reisspecialisten | Onze garanties | Ons goede doel | Over Getaway Travel

 Naar boven