Zuid-Afrika Desk

  • Persoonlijk reisadvies
  • Exclusieve ervaringen
  • Hart voor mens én natuur

Onze Zuid-Afrika Desk: samen laten we jouw Zuid-Afrika droom uitkomen

Loop je met het idee rond om een rondreis door Zuid-Afrika te maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Onze Zuid-Afrika-specialisten kennen het land door en door, en helpen je graag persoonlijk verder.

Met meer dan tien jaar ervaring, zoeken onze experts een Zuid-Afrika-reis of reisorganisatie uit die bij je past. Samen met jou of volledig op basis van de wensen die jij doorgeeft. Zo bespaart jij tijd en zorgen we er samen voor dat je álles uit je rondreis door Zuid-Afrika haalt.

We zoeken totdat we jouw unieke reis vinden

Onze reisspecialisten zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zoeken we net zo lang totdat we samen jouw droomreis hebben gevonden. We luisteren graag naar je wensen en combineren jouw voorkeuren met onze beste safaritips. Daardoor bezoek je tijdens je Zuid-Afrika-reis de mooiste natuurparken en slaap je in de meest bijzondere lodges. Kom je langs de beste wijngebieden en onderneem je interessante activiteiten in de steden.

We wisselen avontuur af met ontspanning en stellen zo een speciale route voor je samen, of je nou op zoek bent naar de highlights of juist van het gebaande pad af wil. Zo zorgen we ervoor dat elke reis persoonlijk en uniek is.

We werken alleen met de beste reisorganisaties

Omdat we alleen met reisorganisaties werken die net als wijzelf aangesloten zijn bij ANVR en SGR, voorkomen we dat je voor vervelende verrassingen komt te staan na het boeken van je reis.

Daarnaast zijn we aangesloten bij het Calamiteitenfonds, waardoor je ook bij plotselinge rampen tijdens je reis verzekerd bent van een goede oplossing zonder extra kosten. Zo begin jij onbezorgd aan je rondreis door Zuid-Afrika. Wel zo fijn.

Ook de aarde geven we aandacht

Hart voor mensen en natuur, dát vinden wij belangrijk. Daarom willen we niet alleen jou een onvergetelijke ervaring geven, we willen ook rekening houden met de aarde. En daar helpt Justdiggit ons bij. Deze organisatie reist af naar gebieden in de wereld waar verwoestijning plaatsvindt om samen met de lokale bevolking het land weer vruchtbaar te maken.

Als jij je reis bij ons boekt, verdien je 1.000 schepjes die wij omzetten in een donatie voor Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld.