Zuid-Afrika Desk

Onze reisspecialisten luisteren naar je reiswensen en realiseren een onvergetelijke reis.

Geef je reiswensen door

  • Onafhankelijke reisspecialisten
  • Zorgeloos op reis 
  • Hart voor mens en natuur 

Meer weten

Welkom op de Zuid-Afrika Desk

De Zuid-Afrika Desk helpt je met het realiseren van jouw droomreis naar Zuid-Afrika. Onze onafhankelijke reisspecialisten hebben een grote passie voor Zuid-Afrika en kennen het land door en door. Wij geloven namelijk dat je alleen goed kan adviseren over een rondreis door Zuid-Afrika als je weet waarover je het hebt. 

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw reiswensen, die we combineren met onze eigen kennis om zo een reis of reisorganisatie te vinden die bij je past. Ook geven we je tips over de mooiste routes, onmisbare activiteiten en bijzondere accommodaties in Zuid-Afrika. Zo nemen wij het zoekwerk uit handen, en ben je gegarandeerd van een onbezorgde en unieke reis. 


Hoe werken wij? 

 Jij vertelt ons jouw reiswensen

Wij horen graag wat jouw reiswensen zijn. Reis je bijvoorbeeld graag met een groep of privé? Houd je van luxe of slaap je liever in eenvoudige B&B’s? En welke plek wil je absoluut niet missen? Dit soort voorkeuren geef je aan ons door, door hierboven je reiswensen door te geven. Maar je kan ons natuurlijk ook direct bellen op 085-2083952. 

➋ Wij gaan op zoek naar een reis of reisorganisatie die bij je past

Aan de hand van jouw reiswensen gaan onze reisspecialisten op zoek naar een reis of reisorganisatie die past bij je voorkeuren. Hierbij vinden we het belangrijk dat je slaapt in mooie lodges, wat je budget ook is. Daarnaast wisselen we avontuur af met ontspanning, of je nou op zoek bent naar de highlights of juist van het gebaande pad af wil. En zoeken we activiteiten die je aanspreken, ook als je op reis gaat met het hele gezin. Zo zorgen we ervoor dat de reis echt bij je past. Uiteindelijk leggen we een of meerdere mooie reizen aan je voor. 

➌ Jij begint goed voorbereid aan je droomreis

Nadat jij rustig alle opties hebt doorgenomen, bespreken we je favoriete reis. En hier nemen we de tijd voor. We horen graag of je iets wil veranderen, schrappen of toevoegen. Zo passen we de reis aan totdat jij honderd procent tevreden bent, want pas dan zijn wij dat ook. Daarna maken we een definitieve boeking of brengen we je in contact met de reisorganisatie. En om dat te vieren, krijg je van ons een WakaWaka Powerbank cadeau. Bovendien steun jij met je boeking ons goede doel Justdiggit.

 


Altijd bereikbaar 

Het aftellen kan beginnen! Heb je toch nog een vraag? Wij blijven graag betrokken. Daarom kan jij onze reisspecialisten totdat je weggaat het hemd van het lijf vragen. Stuur een mailtje of bel ons even op. Maar je kan natuurlijk ook gezellig langskomen op ons kantoor in hartje Amsterdam.

 

Betrouwbare reisorganisaties 

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zorgeloos en probleemloos op reis gaat, werken wij alleen met betrouwbare en gerenommeerde reisorganisaties. Daarom zijn onze partners net als wijzelf aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo kunnen we jou met een gerust hart laten vertrekken.

 

Voorbeeldroutes

De hoogtepunten van Zuid-Afrika in 3 weken
Ga je voor het eerst naar Zuid-Afrika en wil je zoveel mogelijk zien in ongeveer drie weken? Dan is deze route perfect voor jou! Reis van Johannesburg, via de Panorama-route naar het Krugerpark, ontdek Swaziland en sluit af met de bijzondere Tuinroute en Kaapstad. 

Bekijk de route

 

De hidden gems van Zuid-Afrika in 2 á 3 weken
Wil je Zuid-Afrika ontdekken maar wel plekken bezoeken die het traditionele en oorspronkelijke karakter hebben behouden? Reis dan naar de verborgen plekjes in het zuiden van Zuid-Afrika.  In minder dan drie weken bezoek je de juweeltjes van de Tuinroute en sluit je af in het hippe en bruisende Kaapstad.

Bekijk de route

 

Het complete Zuid-Afrika in één maand
Wil je rustig de tijd nemen om zoveel mogelijk van het indrukwekkende Zuid-Afrika te zien?  Perfect! Met deze route ga je zowel van de gebaande paden af als langs de niet te missen hoogtepunten. Zo ga je wilde dieren spotten in een onontdekt safaripark en scheur je langs grote delen van zowel de wijn- als Tuinroute. 

Bekijk de route


Dit mag je van ons verwachten: 

✓ Deskundige en onafhankelijke reisspecialisten
✓ Persoonlijke service via de telefoon, e-mail of bij ons op kantoor
✓ Duidelijke en snelle communicatie
✓ Passie en liefde voor Zuid-Afrika 
✓ Een onvergetelijke reis die bij je past
✓ Unieke ervaringen en lodges tijdens je reis
✓ Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Een onbezorgd boekingsproces
✓ Een bijdrage aan een groenere aarde

 

Meer weten over de Zuid-Afrika Desk?

Onze missie en werkwijze  | Onze reisspecialisten | Onze garanties | Ons goede doel | Over Getaway Travel | Onze voorbeeldroutes