Safari Desk

  • Persoonlijk reisadvies
  • Onafhankelijke specialisten
  • Hart voor mens én natuur

Onze Safari Desk: samen laten we jouw safaridroom uitkomen

Wil je een onvergetelijke safarireis maken? Onze safarispecialisten kennen het Afrikaanse continent door en door, en helpen je graag persoonlijk verder. Samen met jou of volledig op basis van de wensen die jij doorgeeft, vinden ze de perfecte reis voor je. Zo bespaart jij tijd. Ben je gegarandeerd van een onbezorgde reis. En zorgen we er samen voor dat je álles uit je safari-avontuur haalt. 

Jouw wensen staan centraal

Onze safarispecialisten zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom luisteren we graag naar je. Met meer dan vijftien jaar ervaring, zoeken onze experts een safarireis of reisorganisatie uit die bij je past. En combineren we jouw voorkeuren met onze beste safaritips. 

Tijdens het safari-avontuur dat we op deze manier samenstellen, bezoek je de mooiste natuurparken en slaap je in de meest bijzondere lodges. We wisselen avontuur af met ontspanning en stellen zo een speciale route voor je samen, of je nou op zoek bent naar de highlights of juist van het gebaande pad af wil. Zo zorgen we ervoor dat elke reis persoonlijk en uniek is.

We werken met betrouwbare, gerenommeerde reisorganisaties

Omdat wij weten hoe lastig het kan zijn om een goede, betrouwbare safarireis uit te zoeken, werken wij alleen met de meest gerenommeerde reisorganisaties. Onze safarispecialisten weten precies welke reis of reisorganisatie aan jouw verwachtingen voldoet.

Om je te voorzien van alle zekerheden en garanties, is onze Getaway Travel Safari Desk inclusief onze partners aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Zo begin jij onbezorgd aan je safari-avontuur. Wel zo fijn.

Dit is wat je van ons mag verwachten

✓ Deskundig, onafhankelijk reisadvies
✓ Persoonlijke service, of dit nou via de telefoon, e-mail of bij ons op kantoor is
✓ Duidelijke en snelle communicatie
✓ Een onvergetelijke safarireis die bij je past
✓ Unieke ervaringen en lodges tijdens je safarireis
✓ Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Een onbezorgd boekingsproces