Getaway Travel
Reisfoto van het jaar 2019

Stuur je mooiste reisfoto in en maak kans op twee vliegtickets naar Costa Rica!

Spelregels

Spelregels

Win twee vliegtickets naar Costa Rica!

Kom jij ook altijd thuis met waanzinnige foto’s van je reis en wil je die maar al te graag delen? Wij geven je weer de kans om ze onder de aandacht te brengen van meer dan 500.000 andere reizigers met de Getaway Travel Reisfoto van het Jaar-wedstrijd 2019!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een unieke, inspirerende of mooie reisfoto van een plek buiten Europa. Dus stuur je állermooiste plaatje vandaag nog in. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je mag meerdere keren meedoen.

Hoe we de winnaar bepalen

De twintig foto’s met de meeste stemmen én de tien meest kwalitatieve foto’s worden door Jorrit Bolhuis en Daisy Scholte beoordeeld, de fotografie-docenten aan onze Getaway Academy. We vinden het belangrijk dat de winnende foto de volgende eigenschappen heeft: origineel, persoonlijk, inspirerend en een beetje fun. De winnaar krijgt twee vliegtickets naar Costa Rica cadeau.

Feestelijke uitreiking op de Vakantiebeurs

Tijdens Photo Friday op 17 januari 2020 maken we de winnaar van de reisfotowedstrijd bekend in The Experience Dome op de Vakantiebeurs. Wil jij bij de uitreiking zijn? Dat kan! Wij geven je korting op je kaartje!

Wel finalist, maar niet de hoofdprijs gewonnen?

Niet getreurd! Aan de finalisten die eindigen op de tweede en derde plaats geven we een waterdichte, draagbare JBL Charge 2+ reisspeaker cadeau. Daarnaast hebben we voor alle genomineerden een leuke verrassing tijdens de uitreiking.

Tot slot verloten we onder alle deelnemers een Waka Waka Power+ Powerbank, waarmee je op reis altijd licht en stroom bij de hand hebt.

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Plaats een mooie, grappige, originele en/of inspirerende foto die je zelf hebt gemaakt.
  • Sharing is caring! Je hebt een mooie foto gemaakt, dus laat deze aan iedereen zien door je foto te delen.
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn.
  • Je mag meerdere keren meedoen.
  • De actie loopt tot en met 9 januari 2020.
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. Frauderen met stemmen betekent diskwalificatie.
  • Wij staan niet achter interactie met wilde dieren. Dergelijke inzendingen worden gediskwalificeerd. 
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit, en verzamel schepjes!

Waarom Costa Rica?

Costa Rica is een land voor natuurliefhebbers. Ongeveer een kwart van Costa Rica is bekleed met een onaangetast, beschermd regenwoud. Met een kajak of te paard ontdek je de dichtbegroeide jungle en spot je kaaimans, luiaarden en apen. Locals laten je met een trotse glimlach de mooiste bezienswaardigheden van het land zien. Hier lees je meer over Costa Rica.    

Getaway Travel

Getaway Travel inspireert én adviseert over je volgende verre reis. En dat doen we met hart voor mens en natuur. Zo zetten we ons samen met jou in voor een groenere aarde.

Heb jij inspiratie nodig voor je volgende reis? Vind de beste tips in onze  onze online reismagazines , bekijk  onze favoriete reisroutes of ontvang onze  nieuwsbrieven boordevol foto's, reistips en persoonlijke reiservaringen.

Wil je liever reisinformatie die specifiek op jou is afgestemd? Ontvang dan onze persoonlijke reisinspiratie of persoonlijke reisaanbiedingen. Ben je op zoek naar een rondreis of reisorganisatie die bij jou past? Onze Personal Travel Assistants  helpen je graag verder.