FAQ

Wat doet Getaway Travel?

Getaway Travel specialiseert zich al meer dan tien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites over zowel verre landen als continenten: Amerika.nl, Afrika.nl, Indonesie.nl, ZuidAmerika.nl en meer. In onze online reismagazines vind je alle inspiratie voor jouw droomreis. Van praktische tips en bezienswaardigheden tot reviews, columns, reisverhalen en reisfoto’s en -video’s van reizigers. Bovendien vind je in onze reiszoeker gemakkelijk de rondreis die bij jou past.

Wie is Getaway Travel?

Getaway Travel is een community van reizigers die het leuk vindt om de wereld te ontdekken en reiservaringen te delen. Onze online reismagazines worden geschreven door reisfanaten met een passie voor verre reizen. De werknemers van Getaway Travel gebruiken hun eigen reiservaring bij het schijven en onderhouden van de reiswebsites. Daarnaast helpen onze Getaway Academy leden en wereldreizigers zoals jij mee aan het creëren van inspirerende reviews, foto’s en video’s die dagelijks vele mensen voorzien van hun nodige dosis reisinspiratie. Want dat doen we het liefst, inspireren.

Wat is de Getaway Academy?

De Getaway Academy is een community voor talentvolle mensen die affectie hebben met de reisbranche. De academie is opgedeeld in twee delen:

Stagiaires worden voor langere tijd intern opgeleid.

Reisreporters schrijven tijdens hun reis kwalitatieve teksten en reviews voor op onze reiswebsites. Voordat zij op reis gaan krijgen ze workshops over het bewerken van video’s, het schrijven van blogs, SEO-teksten en reviews, reisfotografie en het inzetten van sociale media.

Hoe kan ik lid worden van Getaway Travel?

Door een reiservaring achter te laten of mee te doen aan één van onze lopende acties, word je automatisch lid van Getaway Travel.