Deel je reiservaring en doe iets terug voor de aarde

Inspireer meer dan 500.000 andere reizigers met je reviews, foto’s en video’s en help hiermee de aarde een stukje groener worden.

Jouw verre reis is meer waard dan je denkt!

Met jouw creaties help je de aarde

Voor ons is de wereld ontdekken iets moois, voor de aarde wat minder. Zo duurzaam is het niet, al dat vliegen. Daarom geven we samen met jou graag een beetje groen terug. Hoe we dat doen? Met alle ervaringen, foto's en video's die jij verzamelt op reis. Die delen we graag, daar wordt iedereen blij en gelukkig van. En, sharing is caring. Dus zijn we benieuwd naar jouw reiservaring. Voor elke review, fotoreeks en video die je deelt, doneren wij aan Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld!

En tegelijkertijd je medereizigers

Maar dat is niet alles. Met jouw reiservaring help je ook je medereizigers bij het vinden en maken van hun volgende verre reis. Want jij laat weten welke hike het mooist is en welke waterval tegenvalt. Waar je de lekkerste restaurantjes vindt en welke bus je beter kunt mijden. En jouw creaties komen meteen terecht in een mooie omgeving. Zo bieden we je een podium: een leuke mogelijkheid om je meest inspirerende foto’s, teksten en video’s aan de wereld te laten zien.

Hier delen we jouw creaties

Wij helpen medereizigers bij het vinden en maken van een onvergetelijke verre reis. En dat doen we graag samen met jou! Daarom publiceren we jouw reviews, foto’s en video’s in onze online reismagazines, die elk jaar 4 miljoen mensen voorzien van hun nodige dosis reisinspiratie. Want dat doen we het liefst, inspireren. De mooiste creaties sturen we ook nog eens naar 400.000 nieuwsbrief lezers en 200.000 social mediavolgers. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende reiswebsites.

Wil je meer doen? Word reisreporter!

Ga jij binnenkort voor langere tijd op reis en wil je meer doen dan in je luie strandstoel zitten? Vind je het leuk om te schrijven, foto’s en/of video’s te maken en wil je graag werken aan je CV? Geef je op voor de Getaway Academy! Wij bieden exclusieve workshops aan voor bijna of recent afgestudeerden die voor langere tijd naar het buitenland gaan. De Getaway Academy is de plek waar je wordt klaargestoomd tot échte reisreporter door vooraanstaande bloggers, social media-experts en fotografen binnen de reisbranche. Iets voor jou?