Getaway Travel
Reisorganisatie van het jaar

Kies de reisorganisatie die volgens jou het beste is en maak kans op een vliegticketvoucher van €250

Spelregels

Geef je mening en win een vliegticketvoucher!

Ben jij dit jaar op reis geweest met een reisorganisatie? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring! We waarderen het als je een eerlijke en accurate mening geeft over een georganiseerde reis die jij hebt gemaakt. En het leuke is dat je hiermee gelijk zo'n 500.000 medereizigers helpt bij het kiezen en maken van hun volgende reis.

De categorieën

We delen jaarlijks twee prijzen uit: een in de categorie kleinschalige reisorganisaties en een in de categorie grote reisorganisaties.

Jouw mening telt

Allereerst vragen we je cijfers te geven in de vorm van smileys over losse onderdelen van de reis. Denk hierbij aan de kwaliteit van de accommodaties, het vervoer en de reisleiding. Als je het leuk vindt, kan je daarna je beoordeling verder toelichten om je medereizigers nog beter op weg te helpen.

Ben je met meerdere reisorganisaties op reis geweest en kun je niet kiezen? Geen probleem, je mag meerdere keren meedoen.

Winnaar

Op het volgende Verre Reizen Event maken we de winnaar bekend. We verloten de ticketvoucher onder alle deelnemers, dus houd ons in de gaten!

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Schrijf een eerlijke en accurate review van een reisorganisatie waarmee je zelf op reis bent geweest;
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn;
  • Je mag meerdere keren meedoen;
  • Looptijd van de actie: totdat de winnaar is bepaald op het volgende Verre Reizen Event;
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. De winnaar moet een reserveringsnummer op zijn eigen naam kunnen overleggen;
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit en verzamel schepjes!

Leuke updates bij Getaway Travel

Zoals je misschien al weet zet Getaway Travel zich graag samen met jou in voor een groenere aarde. Voor elke review, fotoreeks of video die jij deelt van je reis, verdien je schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Dit jaar organiseerden wij de eerste Reviewathon van Nederland. Een gezellige dag, waarbij massaal reiservaringen werden gedeeld voor een groenere aarde. De teller is inmiddels over de 300.000 schepjes! Hoe dat ook alweer zat? Fris je geheugen op met dit filmpje.