Februari thema
Wat is jouw meest inspirerende 'waterfoto'?

Stuur jouw mooiste reisfoto met als thema water in en maak kans op een e-reader!

Spelregels

Spelregels

Win twee vliegtickets naar Australië met Cathay Pacific Airways!

Kom jij ook altijd thuis met waanzinnige foto’s van je reis en wil je die maar al te graag delen? Wij geven je weer de kans om ze onder de aandacht te brengen van meer dan 500.000 andere reizigers met de Getaway Travel Reisfoto van het jaar 2018 wedstrijd!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een unieke, inspirerende of mooie reisfoto van een plek buiten Europa. Dus stuur je állermooiste plaatje vandaag nog in. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je mag meerdere keren meedoen.

Hoe we de winnaar bepalen

De twintig foto’s met de meeste stemmen én de tien meest kwalitatieve foto’s worden door Jorrit Bolhuis en Daisy Scholte beoordeeld, de fotografie-docenten aan onze Getaway Academy. We vinden het belangrijk dat de winnende foto de volgende eigenschappen heeft: origineel, persoonlijk, inspirerend en een beetje fun. De winnaar krijgt twee vliegtickets naar Australië.

Feestelijke uitreiking op de Vakantiebeurs

Op Photo Friday, 11 januari 2019, maken we de winnaar van de reisfotowedstrijd bekend in The Experience Dome op de Vakantiebeurs. Wil jij bij de uitreiking zijn? Dat kan! Wij geven je korting op je kaartje!

Wel finalist, maar niet de vliegtickets met Cathay Pacific Airways gewonnen?

Niet getreurd! Aan de finalisten die eindigen op de tweede, derde en vierde plaats geven we een waterdichte, draagbare JBL Charge 2+ reisspeaker cadeau!

Daarnaast verloten we onder alle deelnemers een HD Metal fotoprint (50x70cm) van de ingezonden reisfoto, aangeboden door Herinneringen op Linnen.

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Plaats een mooie, grappige, originele en/of inspirerende foto die je zelf gemaakt hebt;
  • Sharing is caring! Je hebt een mooie foto gemaakt, dus laat deze aan iedereen zien door je foto te delen;
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn;
  • Je mag meerdere keren meedoen;
  • De actie loopt tot en met 6 januari 2019;
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. Frauderen met stemmen betekent diskwalificatie;
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit, en verzamel schepjes!

Leuke updates bij Getaway Travel

Zoals je misschien al weet, zet Getaway Travel zich graag samen met jou in voor een groenere aarde. Dit jaar droegen we ook een schepje bij op Earth Day. We organiseerden een gezellige dag vol workshops in het Museum Volkenkunde en schonken de opbrengst van de kaartjes aan Justdiggit. De teller staat inmiddels op meer dan 550.000 schepjes! Hoe dat ook alweer precies zat? Fris je geheugen op met dit filmpje.

Win jij een e-reader met je mooiste 'waterfoto'?