Februari thema
Wat is jouw meest inspirerende 'waterfoto'?

Stuur jouw mooiste reisfoto met als thema water in en maak kans op een e-reader!

Spelregels

Spelregels

Win een draagbare bluetooth speaker van JBL

Wil jij áltijd jouw favoriete muziek gemakkelijk bij de hand hebben als je op pad gaat? Dat kan! Want met onze reisfotowedstrijd maak je nu kans op een draagbare bluetooth speaker van JBL. Reisfotowedstrijd? Meerdere keren per jaar maak jij kans op leuke prijzen met je mooiste, tofste of meest inspirerende reisfoto('s) die wij onder de aandacht brengen van meer dan 500.000 andere reizigers. En bij iedere reisfotowedstrijd bedenken we aan ander, toepasselijk thema. 

Zomerthema: ZOMER

In de zomer laat eindelijk dat zonnetje zich zien en dat vinden wij bij Getaway Travel heerlijk. Een beetje vitamine D, daar wordt iedereen blij van. Blote benen, sproetjes op je neus, barbecueën in het park, de zonsondergang kijken op het strand en rondvaren in een bootje. De zomer willen we vieren. Daarom zijn we dit keer op zoek naar de meest sfeervolle zomerfoto. Vrolijke kleuren, veel groen, lekker weer, een blauwe zee, bootjes, eilandjes, palmbomen, kokosnoten, haarbandjes, slippers of een van die andere dingen die voor jou de zomer tekenen. Ga maar alvast aan de slag met het zoeken van je perfecte zomerfoto!

Hoe we de winnaar bepalen

De tien foto’s met de meeste stemmen en twee plaatjes die wij zelf bijzonder vinden worden door Jorrit Bolhuis en Daisy Scholte beoordeeld, de fotografie-docenten aan de Getaway Academy.  We vinden het belangrijk dat de winnende foto de volgende eigenschappen heeft: origineel, persoonlijk, inspirerend en een beetje fun. En natuurlijk moet de foto ook bij het thema passen.

De winnaar krijgt een draagbare bluetooth speaker van JBL. Bovendien geven we de finalisten van de drie foto's die wij daarna het mooiste vinden ook een leuk cadeau.

Wel finalist, maar niet de draagbare bluetooth speaker gewonnen?

Niet getreurd! Aan de finalisten die eindigen op de tweede, derde en vierde plaats geven we de ingezonden foto op een HD metal van 60 bij 90 centimeter cadeau, aangeboden door Herinneringen Op Linnen!

Wie is Herinneringen Op Linnen? Dit is de grootste foto-op-canvas-webshop van Nederland. Hier druk je jouw favoriete foto af op prachtige materialen. Zo heb jij je leukste herinneringen voor altijd aan de muur hangen!

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Plaats een mooie, grappige, originele en/of inspirerende foto die je zelf gemaakt hebt;
  • Sharing is caring! Je hebt een mooie foto gemaakt, dus laat deze aan iedereen zien door je foto te delen;
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn;
  • Je mag meerdere keren meedoen;
  • De actie loopt in juli en augustus;
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. Frauderen met stemmen betekent diskwalificatie;
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit en verzamel schepjes!

Ken jij Getaway Travel al?

Getaway Travel is de organisatie achter diverse online reiswebsites, zoals Amerika.nlAustralie.nl en ZuidAmerika.nl. Jaarlijks inspireren we meer dan vier miljoen reizigers om hun droomreis waar te maken. Maar omdat al dat reizen niet zo duurzaam is, vragen we ook aandacht voor de aarde. En dat doen we graag samen met jou. Voor elke review, fotoreeks of video die jij deelt van je reis, verdien je schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld! Meer weten? Klik hier!

Win jij een e-reader met je mooiste 'waterfoto'?