Januari thema
Wat is jouw kleurrijkste reisfoto?

Stuur jouw meest kleurrijke reisfoto in en maak kans op een Polaroid camera!

Spelregels

Spelregels

Win twee vliegtickets naar Canada met  

Heb jij al reisplannen voor dit jaar? Wij hebben wel een tip: Canada! Want met onze reisfoto van de maand wedstrijd maak je nu kans op twee vliegtickets met Jet Airways naar dit schitterende land. Reisfoto van de maand? Inderdaad, wij geven je elke maand de kans om je mooiste, tofste of meest inspirerende reisfoto's onder de aandacht te brengen van meer dan 500.000 andere reizigers. En elke maand bedenken we aan ander, toepasselijk thema. 

Lente thema: NATUUR

In de Lente komt alles tot bloeit en dat vinden wij bij Getaway Travel heerlijk. Want zoals je misschien wel weet, zetten wij ons in voor een groenere aarde samen met Justdiggit (hoe we dat precies doen, lees je onderaan deze pagina). Daarom zijn we deze maand op zoek naar het mooiste natuurplaatje. Bergen, rivieren, ravijnen, watervallen, graslanden, gletsjers, vulkanen, geisers, woestijnen, kratermeren, moerassen. Het kan niet gek genoeg. Ga maar alvast aan de slag met het zoeken van je perfecte natuurfoto!

Hoe we de winnaar bepalen

De tien foto’s met de meeste stemmen en twee plaatjes die wij zelf bijzonder vinden worden door Jorrit Bolhuis en Daisy Scholte beoordeeld, de fotografie-docenten aan de Getaway Academy.  We vinden het belangrijk dat de winnende foto de volgende eigenschappen heeft: origineel, persoonlijk, inspirerend en een beetje fun. En natuurlijk moet de foto ook bij het thema passen.

De winnaar krijgt twee vliegtickets naar Canada. Bovendien geven we de finalisten van de drie foto's die wij daarna het mooiste vinden ook een leuk cadeau.

Wel finalist, maar niet de vliegtickets gewonnen?

Niet getreurd! Aan de finalisten die eindigen op de tweede, derde en vierde plaats geven we de ingezonden foto op een HD metal van 60 bij 90 centimeter cadeau, aangeboden door Herinneringen Op Linnen!

Wie is Herinneringen Op Linnen? Dit is de grootste foto-op-canvas-webshop van Nederland. Hier druk je jouw favoriete foto af op prachtige materialen. Zo heb jij je leukste herinneringen voor altijd aan de muur hangen!

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Plaats een mooie, grappige, originele en/of inspirerende foto die je zelf gemaakt hebt;
  • Sharing is caring! Je hebt een mooie foto gemaakt, dus laat deze aan iedereen zien door je foto te delen;
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn;
  • Je mag meerdere keren meedoen;
  • De actie loopt in mei en juni;
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. Frauderen met stemmen betekent diskwalificatie;
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit en verzamel schepjes!

Ken jij Getaway Travel al?

Getaway Travel is de organisatie achter diverse online reiswebsites, zoals Amerika.nlAustralie.nl en ZuidAmerika.nl. Jaarlijks inspireren we meer dan vier miljoen reizigers om hun droomreis waar te maken. Maar omdat al dat reizen niet zo duurzaam is, vragen we ook aandacht voor de aarde. En dat doen we graag samen met jou. Voor elke review, fotoreeks of video die jij deelt van je reis, verdien je schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld! Meer weten? Klik hier!

En doe je al mee aan onze 250.000 schepjes rally?

Momenteel zijn we alweer in de race naar de 250.000 schepjes en daar zijn we enorm trots op. Maar om deze mijlpaal te halen, hebben we jouw hulp nodig. Daarom zijn we de 250.000 schepjes rally gestart. Wat die rally inhoudt? De komende maanden lanceren we verschillende acties, waarbij jij leuke prijzen kan winnen én schepjes verzamelt voor een groenere aarde. Zo ook deze editie van de reisfoto van de maand. Dus stuur je meest inspirerende natuurfoto in, maak kans op twee vliegtickets naar Canada en help de aarde!

Win jij een Polaroid camera met je meest kleurrijke reisfoto?