Winnaars van acties

Droomreis januari 2020

Een compleet verzorgde droomreis met Sawadee naar Zuid-Afrika

Cyril Bink: "Ongeloof als je hoort dat je een reis van 22 dagen naar Zuid-Afrika hebt gewonnen. En als bonus ook nog voor twee personen. Even in de arm knijpen of dit geen droom is, maar het is écht waar. Ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn vriendin wil al zo lang naar Zuid-Afrika toe, maar dit najaar gaat het dan echt gebeuren! Nu maar hopen dat we met wildlife spotten in het najaar net zoveel geluk hebben als met deze winactie. Hoe dan ook, het gaat zeker een onvergetelijke reis worden. Wij gaan nu eerst genieten van alle voorpret. Getaway Travel en Sawadee, super bedankt!"

Reisfoto van het jaar 2019

A smile is the prettiest thing you can wear

Sanne Jongman: "Ik kan het bijna niet geloven! Ik nam deze foto vanuit een rijdende auto op Flores, dus eigenlijk is het een lucky shot. Zelf was ik al een reis naar Costa Rica aan het plannen, dus deze twee tickets zijn een schitterend begin van mijn reis. Bedankt Getaway Travel!"

Droomreis 2019

Een compleet verzorgde rondreis door Bali met FOX verre reizen van ANWB

Gera Wittekoek: "Super dat ik gewonnen heb! We wilden al lang naar Indonesië. Nu kan dat! Op deze bijzondere manier! Geweldig!"

Reisfoto van het jaar 2018

Perfecte zonsondergang in een bijzonder land

Janneke Doornik: "Yes! Ik ben echt heel erg blij, ik had dit ook niet verwacht. Mijn foto is genomen in Myanmar, en dat is meteen een van de meest bijzondere landen waar ik geweest ben. Je ziet in de foto ook heel erg het contrast tussen die jongetjes die lekker hun eigen gang gaan en zich niet druk maken om wat er op die brug vol toeristen gebeurt. Ik heb heel veel zin om nieuwe herinneringen te maken in Australië!"

Droomreis november 2018

Een compleet verzorgde rondreis door Guatemala met Sawadee

Niels Wesseling: "Sprakeloos luisterde ik naar de mededeling dat ik een reis gewonnen heb. Op reis naar Guatemala met Sawadee, we mogen samen 17 dagen rondreizen in Midden-Amerika! Een lot uit de loterij, uit zo veel inzendingen getrokken! Dat gelooft toch niemand als je dit even gezegd wordt? Ik neem deze prijs heel graag in ontvangst, want ik weet zeker dat het een hele mooie ervaring gaat worden."

Droomreis maart 2018

Een compleet verzorgde rondreis door Indonesië met FOX verre reizen van ANWB

Laura Gillebert uit Haarlem: "YEEEESSS!!!! Ik moest even drie keer kijken toen ik de felicitatiemail binnenkreeg. En belde heel voorzichtig op naar Getaway Travel met de vraag of het wel echt waar was. Maar ja dus, ik heb een reis gewonnen naar Indonesië! Mijn naam is Laura (29) en ik woon in Haarlem. Ik geef in het dagelijks leven fulltime les aan groep 4 op een basisschool, ook in Haarlem. Naast mijn passie voor lesgeven, heb ik ook een passie voor reizen en spaar ik elk jaar weer om in de zomervakantie een prachtige verre reis te maken. Zo heb ik Thailand, Guatemala, Belize, Honduras, Mexico (allen met FOX), Bali, Lombok en vorig jaar ook Costa Rica al mogen aanschouwen, waar ik ook nog eens mijn lieve vriend heb ontmoet. Voor deze zomer staat Sri Lanka op de planning en daar komt nu deze prachtige reis bij. Ik kan niet wachten. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen. Onwijs bedankt!"

Reisfoto van het jaar 2017

Another afternoon at Ipanema beach, Rio de Janeiro

Esmée van der Ven uit Amsterdam: "Ik ben helemaal overdonderd en verrast dat ik gewonnen heb! Deze foto was eerlijk gezegd een lucky shot, een van de eerste foto's die ik maakte tijdens mijn reis door Brazilië. Dat maakt het extra tof. Ik moet nog kiezen wie ik mee ga nemen naar Nieuw-Zeeland, maar ik ga jullie sowieso op de hoogte houden van mijn reis."

Droomreis november 2017

Een compleet verzorgde rondreis door Costa Rica met Sawadee

Liesbeth Dufornee: "Wat een mooi begin van het nieuwe jaar: een berichtje van Sawadee dat we een 16-daagse rondreis voor 2 personen naar Costa Rica hebben gewonnen! Bijna niet te geloven dat we daadwerkelijk deze mooie reis hebben gewonnen. We hebben er onwijs veel zin in, de voorbereidingen en de voorpret zijn dan ook begonnen. We kijken er enorm naar uit dit mooie land zelf te mogen gaan ervaren. Dank Sawadee voor deze super prijs!"

Dé Getaway Travel Reisquiz 2017

Hetty van der List uit Rijswijk wint het kookboek Jamie's Reizen van Jamie Oliver: "Wat leuk, ik ga meteen een receptje uitproberen als ik thuis ben!"

Reisfotowedstrijd van de lente 2017 - Natuur

Zonsondergang met de prachtige hoorns van een kudu, Zuid-Afrika

Nylo de Meijer uit Wieringerwerf met zijn foto van een zonsondergang en kuduhoorns in Zuid-Afrika: "Ik vind het hartstikke gaaf dat ik twee vliegtickets naar Canada heb gewonnen! Ik ben heel erg benieuwd wat ik allemaal tegen ga komen. Getaway Travel, bedankt!"

Droomreis april 2017

Een compleet verzorgde rondreis door Myanmar met Sawadee

Sabrina Bos: "Wat GAAF!!! Een e-mail dat ik een reis voor 2 personen naar Myanmar heb gewonnen! Eerst even checken met Sawadee dat het echt waar is :-)!! Toen het eenmaal bevestigd was wist ik gelijk wat er met de reis moest gebeuren. Mijn moeder Jose en haar partner Wim hebben Myanmar al sinds ze elkaar hebben leren kennen hoog op de lijst staan. Ze hebben de laatste maanden zoveel voor mij gedaan dat ik ze deze reis van harte gun! Maar... de reis-gek die ik ben, heb ik mezelf gelijk bijgeboekt! We vertrekken nu eind November met z'n 3'en naar Myanmar."

Reisfoto van de maand april 2017 - Zon

Zonsondergang Cuyabena Amazone Ecuador, Ecuador

Anne Westerbos uit Den Helder met haar foto van de zonsondergang in de Cuyabena Amazone in Ecuador: "Wauw, wat gaaf om te horen. Ik ga mijn solar power pod-koffer meteen gebruiken bij mijn volgende reis!"

Reisfoto van de maand maart 2017 - Vrolijk

Ananasboer Billy laat zien wat hij kan, Ghana

Jana van de Ven uit Berkel-Enschot met haar foto van ananasboer Billy in Ghana: "Wow, ik vind het echt fantastisch dat ik heb gewonnen met mijn foto uit Ghana. Bedankt Getaway Travel!"

Vliegticketactie 2017

Ingrid uit Groningen met twee vliegtickets naar Bali: "Aan het begin van het jaar deed ik mee om twee tickets naar mijn favoriete bestemming Bali te winnen. En laatst kreeg ik een mail dat ik gewonnen heb. Dit had ik echt niet verwacht. Mijn man en ik zijn er heel blij mee en hebben heel veel zin om weer te gaan!"

Reisfoto van de maand februari 2017 - Water

Van geluk te water lopen, Curaçao van Delicia

Reisfoto van de maand januari 2017 - Kleurrijk 

Waterdrager, Samode 

Sanne van Loon uit Rozenburg met haar foto van de waterdrager in Samode (India): "Super leuk, ik wilde al heel lang een Polaroid hebben. Dus ik ben er erg blij mee!"

Reisfoto van de maand december 2016 - Avontuur

Wallys cave cape town, Zuid-Afrika

Ivan Murrocu uit Hasselt (België): "Geweldig! Dit maakt mijn Zuid-Afrikareis nog een stuk leuker dan dat die al was. De meeste mensen beklimmen de Tafelberg, maar een zoektocht naar Wally's Cave bij Lion's Head is minstens zo leuk."

Reisorganisatie van het jaar 2016

Marco Pijnacker uit Spijkenisse: "Ik vind het bijzonder leuk dat ik de voucher heb gewonnen. Ik vind jullie websites geweldig. Mijn vrouw en ik zijn in alle 50 staten van Amerika geweest in de afgelopen 35 jaar en alle info is op Amerika.nl te vinden!"

Reisfoto van het jaar 2016

Rickshaw feet, Delhi van Lauri van Bodegrave