Speciaal voor jou: de leukste kortingen op duurzame reisproducten

 

Productomschrijving: Mooi van binnen & van buiten', het klinkt als een cliché. Maar bij Mooi & Duurzaam is dit wel de waarheid. We houden van mooie producten, producten waar we blij van worden en graag naar kijken. En niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze op een mooie manier gemaakt zijn. Daarom is Mooi & Duurzaam er voor jou. Voor wie zoekende is naar een betere, duurzame levensstijl. Wat soms behoorlijk lastig kan zijn, want wat is nou beter? Samen maken we een reis om het steeds ietsjes beter te doen. En vergeet niet: élke stap telt!

Verzilveren: Gebruik code GETAWAYTRAVEL10 en ontvang 10 procent korting.

 

 

Productomschrijving: Shampoo Bars is ontstaan uit het idee om de ecologische footprint te verkleinen, het plastic verbruik drastisch te verminderen en bewust om te gaan met het milieu.

Een laagdrempelig initiatief welke voor iedereen beschikbaar moet zijn! Goede shampoo vergelijkbaar met een A-merk. Maar dan zónder water, onnodige toevoegingen, (micro) plasticvrij en rijk aan natuurlijke extracten. De zepen worden met zorg ontwikkeld, samengesteld en geproduceerd in Deventer. Want duurzaam is ook dichtbij.

Een Shampoo Bar vervangt zo’n 3 plastic flessen shampoo en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee.

Verzilveren: Gebruik code GETAWAYTRAVEL10 en ontvang 10 procent korting.

 

 

 • Eerlijke fashion naar Amsterdams design
 • Zetten zich in voor een onafhankelijke toekomst voor vrouwen wereldwijd
 • Persoonlijk afgewerkt door de vrouwen in het Women Empowerment Project in Nepal

Productomschrijving: TIMI staat voor This Is My Independence. Dit is wat volgens oprichters Daphne Goudsmit en Hilde Bleijswijk de wereld een beetje mooier maakt: een onafhankelijke toekomst voor vrouwen wereldwijd.Tijdens de vele bezoeken aan Nepal, raakten Daphne en Hilde verslingerd aan de handgemaakte sjaals uit de Himalaya. De heerlijk zachte sjaals werden een trouwe metgezel, overdag naar business meetings, ‘s avonds op de bank, ‘s zomers in het park en ‘s winters tegen de kou. De sjaals zijn persoonlijk afgewerkt door de vrouwen in het Women Empowerment Project in Nepal, verovert de sjaal nu vele vrouwenharten over de hele wereld.

Verzilveren: Gebruik code GETAWAYTIMI en ontvang 15 procent korting.

 

 

 • Unieke Afrikaanse designs
 • Samen mét lokale makers
 • Producten met een win-win-stempel

Productomschrijving: Woodstock is op dit moment een van de meest populaire locaties van Kaapstad. Nieuwe winkeltjes met uniek Zuid-Afrikaans design schieten als paddenstoelen uit de grond. Kaapse Saak heeft een selectie gemaakt van producten met een win-win stempel, rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: Zuid-Afrika op een hoger plan brengen. En dan niet ten koste van, maar mét de lokale makers.

Verzilveren: Gebruik code Travel010 en ontvang 15 procent korting op niet-sale items.

 

 • Koffie uit Ethiopië, Rwanda en Burundi
 • Een eerlijke kans voor de boeren
 • 100% Arabica koffiebonen

Productomschrijving: Koffiemerk Pure Africa is een social enterprise. Het bedrijf importeert koffie uit Ethiopië, Rwanda en Burundi. Oost-Afrika is de plek waar koffie oorspronkelijk vandaan komt. Zij bieden geen hulp, want zij vinden het belangrijk dat ondernemen een rol speelt. Zo kwamen zij op het idee van microkredieten: een lening aan ondernemers. Van iedere kilo koffie gaat er €1,- naar microkredieten. Op deze manier bieden zij ondernemers in Afrika een kans. 

Verzilveren: Gebruik code go-to-africa en krijg 15 procent korting op je bestelling. 

 • Sexy en duurzaam toiletpapier met impact
 • 100% gerecycled papier waarmee je toiletbouw in Oost-Afrika ondersteunt
 • Plasticvrij verpakt in unieke kleurrijke wikkels

Productomschrijving: Wij zijn The Good Roll: sexy & sustainable toiletpapier dat toiletten bouwt. Onze missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Ons papier is gemaakt van 100% gerecycled papier en we investeren 50% van onze nettowinst in de bouw van toiletten in Oost-Afrika.

Verzilveren: Gebruik de code Livelaughpoop10 en ontvang 10 procent korting op je bestelling. 

 

 • Koekjes uit Australië
 • Rechtstreeks vanuit de Australische fabriek
 • Speciaal ontwikkelde chocolade met een karamelsmaak

Productomschrijving: Tim Tam Slam is hét koekje uit Australië. Typisch Australisch, maar sinds 2007 zijn deze koekjes ook in Nederland te koop. Deze worden rechtstreeks uit de fabriek in Australië gehaald. De unieke smaak van Tim Tam koekjes is te danken aan chocolade speciaal ontwikkeld voor Arnott’s met een lichte karamelsmaak. De vulling bestaat uit een unieke combinatie van vanille, boter en chocolade.  

Verzilveren: Gebruik code Enjoy10 en krijg 10 procent korting op je bestelling.

 

 • Sieraden uit Kathmandu in Nepal
 • Mét een bijzonder verhaal
 • Fairtrade en handgemaakt

Productomschrijving: Er was eens een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, Nepal. Dambar, de eigenaar, wilde graag meer klanten voor zijn producten zodat hij zijn zilversmeden continu van werk kon voorzien. Dat bericht bereikte Cathelijne Lania, oprichtster van A Beautiful Story. Samen met de zilversmeden ging ze kijken of ze bijzondere producten kon bedenken, waarmee de zilverfabriek nieuwe markten kon betreden. Dit werden fairtrade en handgemaakte sieraden, elk met een eigen verhaal. Met edelstenen en symbolen die jou inspireren of de kracht geven om je pad te volgen. Want iedereen, waar ook ter wereld, is uniek en heeft een eigen verhaal.

Verzilveren: Gebruik code Azie.nl10ABS en krijg 10 procent korting op je bestelling. 

 

 • Beleef Azië in je eigen keuken
 • Producten, recepten en foodboxen
 • Meer dan 2.500 producten

Productomschrijving: Asian Food Lovers is jouw startpunt om zelf écht Aziatisch te (leren) koken. In de webshop vind je een assortiment van ruim 2.500 Aziatische producten van meer dan 200 authentieke Aziatische merken. Merken die je ook in de supermarkt in Thailand, Indonesië of China vindt, maar dan gewoon in Nederland, slechts één muisklik van je eigen keuken verwijderd. Naast dit ruime aanbod vind je bij Asian Food Lovers ook een groot aantal heerlijke recepten en foodboxen waarmee je zelf eenvoudig je Aziatische maaltijden op tafel tovert.

Verzilveren: Gebruik code GETAWAY10 en krijg 10 procent korting op je bestelling. 

 

 • Tandenborstels gemaakt van bamboe
 • Vragen aandacht voor het plastic probleem
 • Voor de verpakking wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen

Productomschrijving: The Bamboo Brush Society is een Nederlands initiatief opgericht met als doel aandacht te vragen voor het plastic probleem op onze aarde. The Bamboo Brush Society doet dat door een alternatief aan te bieden voor plastic tandenborstels en wattenstaafjes. Elk jaar gebruiken we 5 miljard plastic tandenborstels. Ongeveer 2 miljard van die tandenborstels belanden op stortplaatsen of in onze oceanen. The Bamboo Brush Society biedt daarom als alternatief onder andere een bamboe tandenborstel die een stuk duurzamer is dan de plastic tandenborstel. Poets je mee?

Verzilveren: Gebruik code bamboe15 en ontvang 15 procent korting op je aankoop. 

 

 • Geweven hamamdoeken uit Buldan in Turkije
 • Gemaakt van biologische materialen
 • Milieuvriendelijke doeken

Productomschrijving: Happy Towels verkoopt Hamamdoeken, die worden geweven in het kleine dorpje Balkan in Turkije. Dit wordt gedaan door de familie van Metin, die al generaties lang hamamdoeken weven. Tegenwoordig worden de hamamdoeken gemaakt van biologisch katoen en worden ze afgestemd op de lengte van Nederlanders. De bamboe vezels zorgen ervoor dat de doeken zachter worden.

Verzilveren: Klik op 'bestel met korting' om gebruik te maken van 15 procent korting op je bestelling. De korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen. 

 

 • Artikelen uit Japan
 • Zowel wonen en design, als eten en drinken
 • Meer dan 400 producten

Productomschrijving: Ben je wel dol op Japan, maar heb je nog geen tijd gehad om dit prachtige land te bezoeken? Of denk je vaak terug aan je bezoek aan Japan? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Roppongi. Die is namelijk gevuld met mooie, leuke, grappige en handige spullen uit Japan. 

Verzilveren: Gebruik code getaway en krijg 15 procent korting op je volgende bestelling (kortingscode niet geldig voor boeken).

 

 

 • Het natuurlijke huidverzorging bedrijf van Nieuw-Zeeland 
 • Gemaakt in Bay of Islands
 • Toewijding aan de planeet

Productomschrijving: Living Nature is het originele natuurlijke huidverzorging bedrijf van Nieuw-Zeeland. Al onze producten worden gemaakt in ons speciaal gebouwde faciliteit in Bay of Islands. Living Nature staat voor onze toewijding aan de planeet en het leveren van natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorgingsproducten. Living staat voor de planten, processen en menselijke vorm. Nature staat voor alle levenskracht op de planeet. Wij maken alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten en testen dit niet op dieren! Verder zijn onze verpakkingen recyclebaar. Bij het gebruiken van onze producten, help je dus mee aan de aarde!

Verzilveren: Gebruik code getaway25 en krijg 25 procent korting op je aankoop.

 

 • Ruim aanbod aan reisartikelen
 • Speciaal voor backpackers
 • 21 essentials in het basispakket

Productomschrijving: Altijd al eens willen gaan backpacken? Start je backpackavontuur bij Backpackkit. Er is een ruim aanbod aan backpacks, gezondheidsartikelen en handige reisaccessoires. Geen idee wat je allemaal precies nodig hebt? Kijk dan eens naar het basispakket. Dit is een pakket samengesteld door ervaren backpackers. Er zitten dan ook 21 essentials in die je echt niet kunt missen als je op reis gaat! 

Verzilveren: Gebruik code GetAway! en krijg 15 procent korting op je bestelling. 

 

 

 

 • Geldig op waterflessen én Travel Cups
 • Zetten zich in voor een groenere wereld
 • Plasticvrij verzonden in hergebruikte verzenddozen en vulmateriaal waar het kan

Productomschrijving: Ecomondo verkoopt duurzame, ecologische, biologische, eerlijke en circulaire producten. Er zijn producten van huis en tuin tot aan duurzame cadeaus. Ze zetten zich in voor een groenere wereld en sociaal ondernemerschap. Bij het samenstellen van het assortiment wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en herkomst van producten. Producten moeten groen en sociaal zijn én een lange levensduur hebben.  Neem je een kijkje?

Verzilveren: Gebruik code getawaytravel en krijg 15 procent korting op waterflessen én Travel Cups.

 

 • Vrolijke thee om als cadeau te schenken 
 • Acht biologische theemelanges 
 • Steun onze sociale missie 

Productomschrijving: Het Theeza(a)kje is een opstapplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de winkel in Nijmegen worden acht ludieke theemelanges door het land verspreidt. Drink jezelf naar de zevende hemel met de Namasthee of wordt een man van staalbeton met de Theetosteron. Voor iedereen, voor elk ongemak is er een thee om je leven weer iets vrolijker te maken. De zakken worden met hand gezeefdrukt, gevuld en verkocht door een team van mensen met die moeite ondervinden om een reguliere baan te vinden door psychische of lichamelijke klachten, maar wel graag kunnen en willen werken. In Het Theezaakje maken we werk van talent! Klik op de button om onze theeen te checken! We schenken je graag een kopje vrolijke thee!

Verzilveren: Gebruik code getaway en ontvang 15 procent korting op je bestelling. 

 

 

 • Ambachtelijke zeep van Kusala Gifts
 • Plasticvrij, natuurlijk, verzorgend en heerlijk geurend
 • Accessoires en workshops

Productomschrijving: Kusala komt uit de Pali taal gebruikt in de oudste Boeddhistische teksten en betekent goede karma. Kusala Gifts produceert ambachtelijke zeep met respect voor mens, dier, en milieu om lichaam en geest te voeden. De missie van Kusala Gifts is het creëren van goede karma voor de wereld door bij te dragen aan positieve alternatieven van produceren en consumeren. Doe je met ons mee?

Verzilveren: Gebruik code vakantie19 en ontvang 15 procent korting op je bestelling. Ook geldig op workshops! 

 

 • Kaft gemaakt van koffieafval
 • 100% gerecycled notitieboek
 • Korting geldig op Coffee Based Notebook

Productomschrijving: Het Coffee Based Notebook is een 100% gerecycled notitieboek. Het boek heeft een kaft dat gemaakt is van koffieafval van één kop koffie. Dit notitieboek leent zich uitstekend voor het maken van notities tijdens belangrijke gesprekken, briljante ingevingen en boeiende presentaties. Schrijf je ook mee met LoopedGoods?

Verzilveren: Gebruik code cbnbget-15 en krijg 15 procent korting op de Coffee Based Notebook. 

 

 

 • Boeken voor reguliere prijs
 • Tot 12% gaat naar het goede doel
 • Keuze uit +500 goede doelen

Productomschrijving: Jij koopt een boek, wij doneren aan een goed doel. Zo draag je bij aan een betere wereld. We verkopen ruim twee miljoen titels en je betaalt dezelfde prijs als bij andere boekhandels. Wij doneren tot twaalf procent van het aankoopbedrag van je bestelling aan een goed doel dat jij kiest. Met meer dan 500 goede doelen en specifieke projecten in ons bestand is er genoeg om uit te kiezen. Zoek eenvoudig het goede doel óf het project dat jij wil steunen, en wij doen de rest.

Verzilveren: Gebruik code GETAWAY-2020 en ontvang je volgende bestelling met gratis verzending.

 

 • Geprinte route van je reis
 • Je reis herbeleven
 • Hoge kwaliteit

Productomschrijving: Trots op je gemaakte rondreis en opzoek naar een uniek en origineel aandenken of wil je een cadeau dat zeker in de smaak valt bij die reislustige vriend, vriendin, neef, zus of wie je ook maar wil verrassen? Print de route van je rondreis dan uit via Yourmemoryroute.com of bestel een cadeaubon op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Van een poster tot een print op plexiglas en je bestelt al een unieke print vanaf 10,90 euro excl. verzending.

Verzilveren: Gebruik code 5%kortingYMR2 en krijg 5 procent korting op je bestelling.