Spelregels

Win een reiskoffer met zonne-energieoplader!

Kan jij als je op reis bent ook nooit een stopcontact vinden op vliegvelden of ergens anders onderweg? Wij hebben dé oplossing voor je: een reiskoffer met zonne-energieoplader. Met onze reisfoto van de maand wedstrijd maak je nu kans op een zo'n handiger solar power pod koffer van Princess. Reisfoto van de maand? Inderdaad, wij geven je elke maand de kans om je mooiste, tofste of meest inspirerende reisfoto's onder de aandacht te brengen van meer dan 500.000 andere reizigers. En elke maand bedenken we aan ander, toepasselijk thema. 

April thema: ZON

De maand april doet wat hij wil. Regen of zonneschijn, je weet het nooit van tevoren. Omdat wij toch wel echt zin hebben in lekker weer, gooien we alvast wat zonnestralen in deze maand met het thema van onze reisfotowedstrijd: zon. Denk aan die mooie zonsondergang, die brandende dag is de woestijn of die zonnige dag aan zee. Ga maar alvast aan de slag met het zoeken van je perfecte zonfoto!

Hoe we de winnaar bepalen

De tien foto’s met de meeste stemmen en twee plaatjes die wij zelf bijzonder vinden worden door Jorrit Bolhuis en Daisy Scholte beoordeeld, de fotografie-docenten aan de Getaway Academy.  We vinden het belangrijk dat de winnende foto de volgende eigenschappen heeft: origineel, persoonlijk, inspirerend en een beetje fun. En natuurlijk moet de foto ook bij het thema passen.

De winnaar krijgt een solar power pod koffer van Princess van ons. Bovendien geven we de overige finalisten ook een leuk cadeau!

Wel finalist, maar niet de solar power pod koffer gewonnen?

Niet getreurd! We geven de overige finalisten de ingezonden foto geprint op superdun kunststof fotofolie (Xpozer) van Werk aan de Muur cadeau.

Wie is Werk aan de Muur? Dit is een online galerie waar je de mooiste wereldfoto’s vindt. Hier print je jouw droomvakantie op een schitterende manier uit en hang je hem voor altijd aan je muur!

Werk aan de Muur

Do's & Don'ts / Actievoorwaarden

  • Plaats een mooie, grappige, originele en/of inspirerende foto die je zelf gemaakt hebt;
  • Sharing is caring! Je hebt een mooie foto gemaakt, dus laat deze aan iedereen zien door je foto te delen;
  • Je moet 16 jaar of ouder zijn;
  • Je mag meerdere keren meedoen;
  • De actie loopt tot het eind van deze maand;
  • Valsspelen vinden wij niet leuk. Frauderen met stemmen betekent diskwalificatie;
  • Hier vind je alle voorwaarden van de actie;
  • Verdiep je eens in Getaway Travel en Justdiggit en verzamel schepjes!

Ken jij Getaway Travel al?

Getaway Travel is de organisatie achter diverse online reiswebsites, zoals Amerika.nlAustralie.nl en ZuidAmerika.nl. Jaarlijks inspireren we meer dan vier miljoen reizigers om hun droomreis waar te maken. Maar omdat al dat reizen niet zo duurzaam is, vragen we ook aandacht voor de aarde. En dat doen we graag samen met jou. Voor elke review, fotoreeks of video die jij deelt van je reis, verdien je schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Zo scheppen we samen een groenere wereld! Meer weten? Klik hier!