//Nieuwe mijlpaal: 100.000 schepjes

Nieuwe mijlpaal: 100.000 schepjes

Heb je het al gehoord? We hebben een nieuwe mijlpaal bereikt. Gistermiddag rond vijf uur kwam het 100.000ste groene schepje binnen, op de Dag van de Duurzaamheid. We hadden het ons niet mooier kunnen voorstellen.

Mede dankzij onze Getaway Academy-leden, socialmediavolgers, nieuwsbriefabonnees en andere reizigers hebben we deze geweldige opbrengst voor Justdiggit en daarmee een begin voor een groenere aarde gerealiseerd. Op naar de miljoen!

Langzaam groenen we de aarde op

Al die groene schepjes leveren geld op voor Justdiggit, zodat zij weer verder kunnen gaan met de aarde opgroenen. Wist je bijvoorbeeld dat er vlakbij Mount Kilimanjaro alweer wat groen boven de aarde uitkomt? Justdiggit is samen met de lokale bevolking in Kenia hard aan het werk om met behulp van oude wateroogsttechnieken droge grond weer vruchtbaar te maken. Op naar een groenere aarde! Hier lees je meer.

Gaaf project dat ‘Global Cooling’

Wil jij weten hoe dat nou precies werkt, de aarde afkoelen? Influencers Tess Milne, Carolina van Dorenmalen, Lizzy van der Ligt en Nanne Mijer leggen het voor je uit! Bekijk hieronder het filmpje.