//Vijf tips om ons aan de 250.000 schepjes te helpen

Vijf tips om ons aan de 250.000 schepjes te helpen

Op Getaway Travel kun jij met jouw ervaringen schepjes verdienen voor Justdiggit. Voor ieder schepje dat jij spaart, doneren wij geld aan Justdiggit waarmee ze de aarde vergroenen in landen waar grote droogte een probleem is.

Het gaat goed, maar we gaan nu een nieuwe uitdaging aan… De 250.000 schepjes rally die op Earth Day start. De teller staat nu op 204.000 schepjes en in acht weken tijd moet dit getal stijgen naar 250.000 schepjes!

Wil jij ons helpen binnen acht weken de 250.000 schepjes te behalen zodat we Justdiggit in rap tempo de goede richting op helpen door samen te scheppen naar een groenere aarde? Lees hieronder de vijf tips die wij je geven om ons zo snel mogelijk aan de 250.000 schepjes te helpen.

1. Schrijf over jouw reiservaringen

Op Getaway Travel kun je een review schrijven over jouw reiservaringen. Met deze review verdien je 30 schepjes die uiteindelijk worden omgezet in een groene donatie voor Justdiggit. Schrijf zoveel reviews als je wil, hoe meer reviews, hoe groener de aarde!

Het leuke van het schrijven van deze reviews is dat je niet alleen Justdiggit steunt, maar dat je er ook veel andere reizigers mee inspireert! De reviews komen op onze website te staan, waardoor andere reizigers zich er makkelijk door laten verleiden die prachtige tempel waarover jij schreef ook eens te bezoeken.

2. Het uploaden van foto’s en/of video’s

Heb jij tijdens je reis vette foto’s of video’s gemaakt? Dan vinden wij het super als je deze beelden met ons deelt! Ook hier geldt weer, je kunt zoveel beelden uploaden als je maar wilt.

Wanneer je je foto’s en video’s uploadt, spaar je per foto of video 10 schepjes waarmee je ons op weg helpt naar de 250.000 schepjes. Je foto’s vind je terug op onze website waar je veel medereizigers inspireert met jou vastgelegde beelden tijdens een verre reis!

3. Meedoen aan de fotowedstrijd

Iedere maand lanceren we een fotowedstrijd van de maand waarbij je gave prijzen kunt winnen, van polaroid camera tot vliegtickets. Mee doen dus!

De foto die je hier uploadt kun je natuurlijk ook als reiservaring uploaden waardoor je weer 10 schepjes verzamelt voor Justdiggit. Help ons op die manier mee tijdens de 250.000 schepjes rally en maak zelf kans op leuke prijzen!

4. Getaway workshops

In de maanden mei en juni geven wij op vrijdag reisjournalistiek-, fotografie- en videoworkshops aan de Getaway Academy. Wil je deelnemen aan een of meerdere van de workshops? Meld je dan aan op onze website en doneer twintig euro aan Justdiggit.

Door deze workshops word je geïnspireerd te schrijven over prachtige landen of om je bijzondere reis op beeld vast te leggen. Op deze manier hopen wij je te motiveren om reviews, foto´s en video´s op onze kanalen te plaatsen en scheppen we samen naar een groenere wereld!

5. Trommel al je vrienden, familie en collega’s op

Aangekomen bij de laatste maar zeker niet onbelangrijkste tip! Geef onze groene boodschap door. Vraag vrienden, familie, kennissen en collega´s die ook van reizen houden eens op de website van Getaway Travel te kijken en hun reiservaringen met ons te delen voor een groenere aarde.

De komende acht weken maken ze iedere week kans op fantastische prijzen die je ze zeker niet wilt onthouden!