//Academy-workshops op het Verre Reizen Event waren een succes

Academy-workshops op het Verre Reizen Event waren een succes

Afgelopen weekend stonden wij met het hele team op het Verre Reizen Event in Den Haag. Daar gaven we nieuwe, inspirerende Academy-workshops en die waren een succes! Net als de rest van het weekend. Want wat was het gezellig in de Fokkert Terminal.

Onze video-expert Daisy Scholte liet zien hoe je nou eens echt goede video’s maakt op reis met je telefoon. En fotografiedocent Jorrit Bolhuis vertelde alle ins en outs over portretfotografie. Een bom inspiratie!

En: beoordeel je reisorganisatie

Maar dat was niet alles. Ook kon je bij onze stand een waardering achterlaten over de reisorganisatie waarmee je onlangs op reis ging. Waarom? Om enerzijds je medereizigers te helpen bij het uitzoeken en maken van hun volgende reis. En anderzijds om iets terug te doen voor de aarde. Want met je waardering verzamel je groene schepjes die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Lees hier meer over hoe we samen een groenere wereld scheppen!

Gemist? Kom naar het Riksja Reisevent

Heb je deze inspirerende dag gemist? Niet getreurd. Ook op het Riksja Reisevent op zondag 6 november geven we de workshops ‘Filmen op reis met je smartphone’ en ‘Portretfotografie’. En natuurlijk kan je ook je ervaring met Riksja achterlaten, op video zelfs. Tot in Utrecht!